Fasessementfiberplater, en moderne måte å fullføre fasaden på et hus på

Puss av mineral og akryl, klinkstein, fasadefliser eller tre? Sannsynligvis har hver investor tenkt mer enn en gang på det som vil være det beste materialet for en fasade, mens han bygde drømmehuset. Hva vil overleve lunefulle vintre og varme somre, vil ikke bukke under for effekten av værforhold, og vil også forbli nesten intakt det neste tiåret? Siden bygningen er et utstillingsvindu for menneskene som bor i den, bør beslutningen tas svært ansvarlig - spesielt siden valget er en investering i årevis.

En av de interessante løsningene innen finish er fibersementfasadeplater, som blant annet finnes i tilbudet av merket Cedral. Dette innovative forslaget kombinerer de visuelle fordelene med tre med styrken til betong, og listen over fordeler inkluderer også mange andre aspekter relatert til enkel rengjøring, rask installasjon, motstandsdyktighet mot værforhold og - viktigere sett fra et stilistisk synspunkt - muligheten for å skape en effektiv fasade. Hva er de andre fordelene med fasadesplater av fiber sement? Hvor kan de brukes, og forårsaker de ikke problemer under drift? Svarene nedenfor.

Fasementsementfasadeplater - hva er det?

Fibersement er et materiale med gode ytelser og visuelle egenskaper. Den er laget ved å kombinere trecellulose, syntetiske fibre, vann og sement. En slik valgt leilighet bidrar til at råmaterialet preges av maksimal motstand og holdbarhet - sammenlignbar med stein eller betong - og ligner naturlig tre, noe som muliggjør oppretting av en harmonisk, fullstendig integrert fasade og elementer av hagearkitektur. Det er et interessant alternativ til både tradisjonelle plaster og løsninger laget av plast eller edle plater, som krever intensiv pleie og forverres over tid.

Fordelen med fiber sementplater er deres universelle anvendelse. De kan brukes både i nybygde bygninger og de som er under renovering. De vil fungere godt på fasadens frontdeler, balkonger, terrasser og tak. De brukes som et soffit, dekorplate eller fasade dekorativt element, samt etterbehandling av skodder og skorsteiner. Forslagene er kombinert med andre råvarer, men de ser også bra ut solo, noe som forbedrer inntrykket av naturlighet og konsistens med miljøet.

Hvordan lage en moderne fasade med en fiber sementplate?

Fibersementplater tilbyr mange stilistiske muligheter. De kan lage en ensfarget fasade som matcher skyggen til flisene og vindussnekkeriet. De mest populære og trygge fasadefargene er beige, kremfargede eller gråtoner, som matcher de fleste takmaterialer, og som også passer perfekt til andre materialer som brukes til å fullføre bygningen: murstein, stein eller gips. Like universelle er varme hvite toner, som når de konfronteres med mørke fliser, gir kroppen en frisk, edel og stilig karakter. Som et resultat ser bygningen, dekket av et brett i en lys versjon, harmonisk, naturlig og tidløs ut, og skaper et idyllisk landskap rundt huset. Det er også verdt å nevne at farger kan endre proporsjonene i strukturen, så dempet pastell vil få objektet til å virke mye større,enn det egentlig er.

En annen måte å lage en fasjonabel fasade på er å bruke kraften i kontrast, som er et element som er karakteristisk for moderne design med en rå, minimalistisk søm, dominert av gråtoner, grafitter og hvitt. Dette er fargene som perfekt vil understreke den moderne, geometriske formen på bygningen og smelter sammen med den asketiske hagedekorasjonen. Effektive kombinasjoner - i tillegg til motsatte nyanser - kan også omfatte strukturelle kombinasjoner, for eksempel glatte og uregelmessige overflater. Vi bør imidlertid huske å utøve moderering, og velge uvanlige toner og teksturer nøye.

Fibersementplater brukes også til å skille bygningen fra den omkringliggende arkitekturen. Det er nok å dekke bestemte deler av huset med dem: karnappvinduer, fremspring, sovesaler eller spesifikke elementer, for eksempel en garasje, for at objektet skal få originalitet og estetikk. Elskerne av individualisme lager også symmetriske vertikale eller horisontale striper, noe som gjør fasaden mer unik. En ting er sikkert - ved hjelp av mer enn 30 farger fra Cedral-tilbudet, vil vi implementere både klassiske, harmoniske visjoner samt konsepter fulle av dynamikk og original panache. For å bekrefte riktigheten av den valgte fargen og typen råvare, gir produsenten muligheten for å bestille en gratis prøve.

Hva er fordelene med fiber sementplater?

Fibersementplater - bortsett fra det enorme estetiske potensialet - er motstandsdyktige og holdbare. Dette skyldes de ovennevnte ingrediensene, takket være at materialet anses som ikke-brennbart, vanntett og miljøvennlig, da det ikke avgir gasser som er skadelige for miljøet. De er ikke redd for ugunstige værforhold, kraftig regn, bitter frost, sterk UV-stråling, aggressive kjemikalier, angrep fra skadedyr, insekter og rotting. Løsningen falmer ikke under påvirkning av sterkt sollys og opprettholder den perfekte skyggen gjennom hele driften. Det er viktig at høyden med Cedral-plater - takket være et spesielt dekkende lag - ikke krever belastende vedlikeholdsprosedyrer knyttet til bruk av kostbare midler og bortkastet tid til impregnering. Det er komfort, estetikk og holdbarhet i ett!

Fordelen med fibersementfasadeplater er også enkel installasjon og allsidighet i bruk, fordi de kan monteres på både tre- og aluminiumsunderstell. Avhengig av hvilken effekt vi ønsker å oppnå, er Cedral-løsningene tilgjengelige i to versjoner: Clik (rillet) - de skaper en jevn, flat overflate og Lap Wood (lagt overlappende) - de gjør det mulig å oppnå et klassisk, tidløst design. Full frihet i tilrettelegging garanteres også av mangfoldet av oppstillingsmønstre, som sørger for at fasaden samsvarer med bygningens karakter og omgivelsene.

Fasadesementfiberplater kombinerer estetiske og praktiske betraktninger, og later som de er de mest holdbare og beste etterbehandlingsløsningene. De er en interessant idé å lage en fasade som ikke er redd for variasjonen i den polske auraen og eksterne faktorer. Det er en stilig samling av skjønnhet og funksjonalitet - de viktigste parametrene vi må ta hensyn til når vi velger et materiale til fasaden.