Home Decor 2019 kommer snart

Hjemmeinnredning er en messe for alle de som arbeider med interiør profesjonelt. Det er en av de viktigste forretningspresentasjonene av de nyeste trendene innen dekorasjon og utstyr i landet. Det er på denne messen at du kan se nye samlinger av dekorasjoner, belysning, tekstiler, keramikk, glass, kjøkken- og baderomsutstyr og andre dekorative elementer. Den neste utgaven av Home Decor-messen, som som hvert år, finner sted 12. - 15. mars, vil bugne av mange nye produkter, trendpresentasjoner og produktpremierer.

Vi ønsker å skape et rom for våre kunder å møte, snakke, vise og lære om tilbudet - understreker Natalia Tarachowicz, Fair Director. Vi fokuserer på fire bransjegrupper: dekorasjon, tekstiler, belysning og kjøkken- og baderomsutstyr. Muligheten for direkte kontakt med skapere eller distributører, selv i tider med utvikling av e-handel, har utvilsom verdi - legger han til.

Messens tilbud er beriket av et tilhørende program - materielle taler og treningsøkter viet til de nyeste interiørdesigntrender. Den rike tidsplanen for arrangementer suppleres av utdelingen av MTP Gold Medals - en prestisjetung pris tildelt produkter som er preget av innovasjon, skapt med omhu for høyeste kvalitet.

Ikke bare dekorasjoner

Som tidligere år vil Poznańs interiørmesse bli ledsaget av MEBLE POLSKA møbelmesse - det største møtet i møbelindustrien i landet, hvert år besøkt av flere tusen møbelkjøpere og interiørdesignere fra Polen og Europa, og et arrangement dedikert til den bredt forståte industrielle designen - Arena Design . Deltakelse i HOME DECOR gjør det mulig å finne nye grossister og distributører, samt å markedsføre tilbudet blant designere, interiørarkitekter og representanter for de største polske og europeiske møbelbutikkene. Fire dager for interiørdesign - dette er fellesnevneren for denne messen i mars .

HOME DECOR vil være plassert i to sentralt beliggende haller 5 og 5A - i lokalene til en av de mest prestisjefylte messesteder i Polen - Poznań International Fair. Besøkende på interiørmessene får gratis adgang til utstillingsområdet til de største møbelmessene og ARENA DESIGN.

Arrangementet ble også avholdt under beskyttelsen til Homebook.pl. Vi sees på messen!