Med betong til stuer, det vil si møbler som skifter interiør

Hvordan skifte enkelt interiøret? Hvordan lage det friskt og unikt med ett slag? Svaret på disse spørsmålene er ikke komplisert. Det er nok å nå en løsning som er arkitektonisk betong.

I dag brukes betong veldig ofte i utformingen av moderne leiligheter. I de mest dristige brukes det til og med som det dominerende materialet i arrangementet. Og selv om det må innrømmes at det passer best i slike rom, kan det ikke benektes at det også vil fungere bra i tradisjonelle leiligheter, både som hovedelementet i arrangementet (betongplater vil perfekt erstatte gulvpaneler og veggfliser) og særegne en detalj i form av et unikt møbel.

Betongstoler og bord er et originalt alternativ til de mest populære laget av tre, metall eller glass. Deres unike design er resultatet av ikke bare designere, men også avansert produksjonsteknologi. Takket være det kan betong brukes til å lage møbler i forskjellige former, teksturer og veggtykkelser som minimeres opptil 2 cm. Alt dette gjør betongmøbler mye lettere og mer mobile i dag. Råstoff- og betongfargene som pendler rundt nyanser av hvitt og grått, gjør dem perfekte for minimalistisk interiør, der de vanligvis er hovedutstyret og dekorasjonselementet. Men moderne rom er ikke de eneste stedene de kan brukes. Betongmøblerens universelle natur gjørat når de kombineres med tradisjonelle møbler til hjemmet, endrer de seg som en kameleon - de mister sin avantgarde-stil og blir ganske enkelt et originalt betong salongbord, spisebord eller skrivebord for et studio.

Betongbord og stoler er et forslag for alle - eiere av moderne og tradisjonelle leiligheter - som ønsker å skille hjemmet sitt med unike møbler. De skiller seg fra andre hovedsakelig av det originale materialet de er laget av, og dermed ekstraordinær holdbarhet. Kombinasjonen av betong og forskjellige, ofte kontrasterende og oppvarmende image, materialer (filt, tre) vil tillate dem å bli enda mer presist tilpasset naturen til leilighetsarrangementet vårt.