Lag en kino i ditt eget hjem. Hvorfor velge en projektor?

Ditt eget hjem med kino-rom? Hvorfor ikke! I motsetning til hva som ser ut, er denne oppgaven ikke komplisert og krever ikke mange ordninger, og i møte med det kommende verdensmesterskapet i Russland er den uerstattelig. Alt du trenger er en komfortabel sofa innpakket i en rad med myke puter, en stor bøtte popcorn, en boks med Coca-Cola og ... en projektor! De første filmfotografiene dukket opp på 1800-tallet. I dag er deres moderne forbedrede modeller et flott alternativ til dyre HD-TV-er.

Projektorer blir ofte assosiert med en kjedelig presentasjon ved universitetet, opplæring i jobben eller visualisering av det siste prosjektet i selskapet. De besøker ikke hjemmene våre for ofte, fordi "vinduet mot verden" vanligvis er en slank TV-skjerm. Epson-merket - verdensledende innen bildebehandling - forandrer utstillingslokalene. Disse innovative, mobile, brukervennlige løsningene kan ta underholdningen din til neste nivå!

Fordi størrelsen betyr noe - Et høykvalitets 50-tommers TV-apparat veier inn og tar mye plass.  Selv om g ...

Fordi størrelse betyr noe

Et høykvalitets 50-tommers TV-apparat veier inn og tar mye plass. Selv om det garanterer en porsjon deilige følelser, overvelder det interiøret litt med dimensjonene, og i tillegg regnes det blant utgiftene som skader boligbudsjettet betydelig. Situasjonen er annerledes når det gjelder projektorer, som vil fungere bra i en romslig, representativ stue og i en tett M2. Det er et lite mobilt senter for flerdimensjonal underholdning, hvor den største fordelen er muligheten for bildeskalering.

Et fantastisk alternativ til TV-en er Epson EH-LS100 ultrakort projektor. Plassert ved siden av en vegg eller skjerm, gir den et bilde på opptil 130 ”diagonalt. Laserteknologi sikrer feilfri og konstant bildelysstyrke gjennom hele projektorens levetid - for en bruker som bare vil kjøpe utstyr og glede seg over det i mange år, er dette den perfekte løsningen. Enheten er også utstyrt med et helt sett med grensesnitt (inkludert så mange som tre HDMI-innganger) og muligheten til å kontrollere via iProjection-applikasjonen. I tillegg til fordelene ved laserteknologi, tilbyr enheten selvfølgelig også et perfekt bilde. Bruken av 3LCD-teknologien utviklet av Epson sikrer fantastisk fargegjengivelse og høy lysintensitet,ikke oppnåelig med modeller basert på eldre DLP-teknologi.

Hjemoverføring til underholdningsverdenen

Følelser når sitt høydepunkt, spenningen i spenningen gjennomborer sakte kroppen for til slutt å heie neste mål i en bølge av eufori eller - tvert imot - bli sint på dommeren som feilaktig dikterte straffen. Slike spennende opplevelser på en større skjerm intensiveres! Hva om stuen ble omgjort til en arena for feberfulle kommentatorer av trefninger på banen eller sammen med venner å organisere en nabo FIFA-kamp på Xbox? Eller vis familien suvenirbilder fra høytiden og husk minner fra de soloppvarmede strendene i Spania, ordne en utendørs kino i hagen eller overraske din kjære med en privat projeksjon av en romantisk komedie?

En projektor som EH-TW5650 vil gjøre opplevelsen av alle disse visningene uerstattelig! Det er en hverdags følgesvenn av underholdning i verdensklasse - i et mye større format, uten å forlate hjemmet og folkemengder, som står i kø for en billett, i komforten av din egen salong, med mange positive inntrykk!

Flere muligheter, flere farger, mer moro!

Kvalitet er stikkordet når det gjelder valg av RTV-utstyr. Teknologien utvikler seg i raskt tempo, og gir brukere av skjermer, TV-apparater og projektorer et bedre bilde, mer mettede og realistiske farger. Når det gjelder de sistnevnte enhetene, snakker vi om HDR-funksjonen, 4K-optimalisering, 2D- og 3D-projeksjon, ISF-kalibrering, avanserte fasiliteter, jevn intensitet av hvitt og fargelampe i - det beste og det siste på markedet - 3LCD-teknologi, og dermed utmerket dybde og skarphet , naturlighet i farger, klarhet i detaljer, jevne overganger eller eliminering av uskarphet.

Den nyeste teknologien som brukes i projektorene og et stort antall innovative funksjoner betyr realisme, magien til en stor skjerm i ditt eget hjem, muligheten til å se selv de minste detaljene og en fantastisk opplevelse - både under en spennende film og et vanedannende spill!

Ingen kabler = ingen problemer

Elektroniske enheter er uløselig forbundet med ... en enorm mengde kabler og en lang installasjon. TV-er er ikke veldig mobile, og ønsket om å flytte dem til et annet rom for å se en kamp sammen vil innebære en gymnastikktime og koble til utstyret på nytt. Med en projektor til et hjemmekinorom kan vi enkelt gjøre ikke alle rom, men gjøre sommerfester i det fri mer attraktivt. Enheten gir mye mer bekvemmelighet, spesielt siden Epson-løsninger ofte ikke krever tilkobling av kabler - for eksempel EH-TW9300W WirelessHD-projektoren - og bilde-i-bilde-modus og muligheten til å veksle mellom fire mottakere som er koblet til via HDMI-inngangen, gir full brukervennlighet.

Fordelen med moderne projektorer er også muligheten for automatisk korreksjon av bildegeometrien (horisontal og vertikal), takket være at vi vil sette alle parametrene mye raskere, og vi vil absolutt ikke være forsinket for dommerens første fløyte!

Hvorfor velge en projektor? Dette er en pool av fenomenale følelser - under en actionfilm, under en Champions League-kamp og arkadespill. Muligheten for mye moro - både alene, for to, og med en pakke nærmeste venner. Kort fortalt startet oppfinnerne av den første kinematografen - brødrene Lumière - en digital og teknologisk revolusjon som vi kan gjøre våre egne fire vinkler om til ekte kino.